Baking ferment "Backferment"
€55.62
Content:
2.5 Kilograms
(€22.25 / 1 Kilograms)
Prices incl. VAT plus shipping costs
- Gluten-Free
- Organic
Product number:
20320
Product information "Baking ferment "Backferment""
Das Backferment Sekowa ist ein natürliches Backtrieb- und Teiglockerungsmittel aus Maismehl, Erbsenmehl und Blütenhonig. Die Triebkraft von Backferment wirkt auch in Teigen aus schwer zu verbackenden Getreiden wie Gerste und Hafer sowie in nichtbackfähigen Sorten wie Mais, Hirse oder Buchweizen. Das Backferment Sekowa enthält eine Vielzahl natürlicher Säuren und Nektarhefen, was die Verwendung von Hefe überflüssig macht. Das Backferment verwendet man mit etwa 3 g auf 100 g Mehl.
Ingredients
corn flour* 85%, pea flour*, blossom honey*
*From Controlled Organic Cultivation
Nutritional Information and Product Details
Calories [kj]
1,507 kj
Calories [kcal]
360 kj
Fat
1.7 g
Of Which Saturated Fatty Acids
0.2 g
Carbohydrates
76.8 g
Of Which Sugar
2.9 g
Fiber
0 g
Protein
9.4 g
Salt
0.01 g
Product Number:
20320
GTIN/EAN:
4026363203205
Weight:
2.5 kg
Best Before:
25 Apr 2026
Organic Control Point:
DE-ÖKO-003
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj | 1507 kj |
Calorific value kcal | 360 kcal |
Fat | 1.7 g |
Of which saturated fatty acids | 0.2 g |
Carbohydrates | 76.8 g |
Of which sugar | 2.9 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 0.01 g |
Allergens
Gluten-containing cereal | No |
Chicken egg | No |
Peanuts | No |
Milk | No |
Celery | No |
Sesame seeds | No |
Lupines | No |
Crustaceans | No |
Fish | No |
Soy | No |
Nuts | No |
Mustard | No |
Sulfur dioxide and sulphite | No |
Molluscs | No |
Cashews | No |
Spelt | No |
Barley | No |
Oat | No |
Hybrid Strains | No |
Kamut | No |
Macadamia | No |
Almonds | No |
Brazil Nuts | No |
Pecans | No |
Pistachios | No |
Rye | No |
Hazelnuts | No |
Sesame | No |
Walnuts | No |
Wheat | No |